Home Monografii Programe contabilitate Modele acte Legislatie Link-uri utile Regulament Contact
Capitol
Denumire
Conturi
Clase
Cautare

Regulament

Regulament de folosire emonografii

ACCES GRATUIT IN ACEASTA PERIOADA !

Continutul site-ului si garantii :   
   e
monografii contine monografii contabile si studii de caz , extrase din legislatie si exemple de contracte si de fise de post si alte documente juridice-contabile de uz economic.
   Monografiile si informatiile furnizate de acest site sunt de tipul "asa cum sunt" , fara a se garanta in nici un fel aplicarea acestui continut in contabilitatea dstra. Aceste monografii sunt extrase din literatura de specialitate, din surse legislative si/sau de la firme de audit si de contabilitate cu care colaboram si reprezinta opinia noastra si a firmelor colaboratoare privind aceste monografii si aplicabilitatea acestora, fara a reprezenta TEMEI LEGAL in aplicarea acestora in activitatea dstra. Solicitarea de monografii noi nu reprezinta o obligatie contractuala pt. Sasorysoft , aceasta putand decide care monografii noi vor fi postate. Monografiile personalizate, la cerere, se obtin contracost !
(Sasorysoft va face tot posibilul sa raspunda tuturor solicitarilor de monografii noi !).

Copyright si drepturi de folosire :
   Continutul monografiilor poate fi studiat si folosit in activitatea contabila a clientilor care au achizitionat CREDITE de VIZUALIZARE, dar nu pot fi reproduse, modificate, inglobate in alte articole, pagini de internet, publicate pe forumuri, site-uri sau carti de specialitate, partial sau integral, fara acordul scris al Sasorysoft SRL. Informatiile partiale sau integrale, in forma originala sau modificata , nu pot fi obiectul unor tranzactii, inchirieri, vanzari, publicari, etc... fara acordul scris al Sasorysoft SRL. 

   Crearea unui cont  inseamna ca aveti si acces la monografii , cu respectarea termenilor Copyright si drepturi de folosire de mai sus .

   ATENTIE ! Aceasta perioada de accesare GRATUITA se poate incheia la simpla decizie a Sasorysoft ! In acest caz nu se vor percepe nici un fel de taxe neanuntate sau ascunse ! La data incheierii perioadei promotionale (gratuite) abonatii nu vor mai putea vizualiza monografiile dorite decat daca vor achizitiona credite in acest sens !


De unde am voie sa accesez monografiile  ?
Puteti sa va logati de pe orice calculator / IP pentru accesarea monografiilor contabile de pe acest site !

ATENTIE ! Incercarea de fraudare duce la stergerea definitiva a contului dstra si la depunerea unei sesizari la organele abilitate.

Va asteptam !

Sasorysoft ®© 2014-2100

ARIE CLIENTI
User:
Parola:
Pastreaza-ma logat
  » Cont nou
  » Am uitat parola
  » Regulament

http://www.oricesoft.ro
http://www.sportsoft.ro
http://www.kemposoft.com
http://www.xagenti.ro
https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-IT